Usluge

 • Kompetencije instruktora

  Stamenković Saša je rođen 11.06.1985. godine u Ćupriji. Tokom proteklih godina autor ovog sajta je samostalno radio na velikom broju projekata u oblasti razvoja online modela komercijalnog i nekomercijalnog karaktera u svim projektnim fazama, počev od razvoja i planiranja idejnih rešenja preko projektovanja, implementacije i održavanja finalnih proizvoda. Samostalnost u radu mu je donala stalnu potrebu za stručnim usavršavanjem u raznim oblastima u sklopu informacionih tehnologija, programiranja, dizajna i elektronskog učenja.

  • Osnovne strukovne studije je započeo 2005. godine na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu. Diplomirao je 18.12.2008. godine na temu: Web dizajn kompanije Digit-Con. 
  • Akademske studije prvog stepena je okončao 15.10.2010. godine na fakultetu za industrisjki menadžmet - odsek informatički, Univerzitet u Beogradu, obradivši temu: Online prodavnica za prodaju telekomunikacione opreme, kreiranje online nastupa sa praktičnom implementacijom iz predmeta Baze podataka.
  • Diplomske akademske - Master studije je započeo na Tehničkom fakultetu u Čačku, Univerzitet u Kragujevcu. Diplomirao je 23.09.2011. godine na temu: Moodle Plug-in-ovi za unapređenje performansi sistema za elektronsko učenje iz predmeta Infrastruktura u elektronskom učenju, stekavši zvanje Master profesor tehnike i informatike za elektronsko učenje.

   

   

  Publikovano je:  30. 11. 2015.